The Rising Fighting Spirit

Asik juga emang kalo suka pelemnya [Naruto] bisa juga main theme songnya [The Rising Fighting Spirit], walopun masih kepleset sdikit-dikit but no problem yang penting enjoy… hehe… :p

Kebetulan juga nih judulnya pas sama momen abis lebaran, it’s right? Hanya orang beriman yang akan mengerti, wkk :p

Happy watching… 🙂

Advertisements
The Rising Fighting Spirit

4 thoughts on “The Rising Fighting Spirit

  1. yang punya margonda says:

    wuedeeehhhhh… macam irul “antono” saja kau bah… btw celana baru ya om… waduh mana expresinya… minyakin dulu tuh stringnya biar lunyu… met idul fitri ya bro…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s